Medewerker Payroll / Loonadministratie (22.15€/ maand)

Medewerker Payroll / Loonadministratie

Medewerker Payroll / Loonadministratie studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Medewerker Payroll / Loonadministratie: details

Omschrijving: Kennis over loonadministratie verbreden en verdiepen? Volg de opleiding Medewerker Payroll / LoonadministratieVan het toepassen van tewerkstellingsmaatregelen tot loonberekening opstellen en het schorsen van een arbeidsovereenkomst: in de opleiding Medewerker Payroll / Loonadministratie van NHA leer je wat er nodig is om een loonadministratie zo goed mogelijk te voeren. Ook leer je alles over werknemersgroepen, het recht op vakantiedagen en vakantiegeld, het beëindigen van een arbeidsovereenkomst en het toepassen van loontechnische aspecten. Of je nu intern de loonadministratie voert of extern (payrolling), in de opleiding Medewerker Payroll / Loonadministratie leer je zowel de basics van het vak als specifieke kennis en vaardigheden die je verder helpen als loonadministrateur. In de breedte leren Leer in de opleiding payroll bijvoorbeeld uit welke vier essentiële elementen een arbeidsovereenkomst bestaat en hoe je een arbeidsovereenkomst conform wettelijke eisen beëindigt. Ook ga je in de breedte van het vakgebied aan de slag met bijvoorbeeld het vaststellen van het loon en het verschijnsel loongelijkheid. Dit zijn cruciale onderdelen die in een opleiding Medewerker Payroll / Loonadministratie niet mogen ontbreken. Logische opbouw De opleiding Medewerker Payroll / Loonadministratie beantwoordt, net als elke andere gangbare PDL-opleiding, ruimschoots aan wat van een medewerker payroll / loonadministratie verwacht wordt. De opleiding bestaat uit overzichtelijke modules die naadloos op elkaar aansluiten in een logische opbouw. Volledig thuis in payroll Van wettelijk kader tot loonberekening, schorsen van arbeidsovereenkomsten en nog veel meer: na het afronden van de cursus Medewerker Payroll / Loonadministratie ben je volledig thuis in de uitdagende wereld van salarisadministratie en payrolling.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  199 EUR (maandelijks 22.15 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.