“Massage” ( 98.9EUR)

"Massage"

“Massage” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Massage”: details

Omschrijving: “In deze tijd van haast en stress hebben we allemaal wel eens behoefte aan een moment voor onszelf. Een moment waarin niets hoeft, en waarin ontspanning het enige is wat telt. Door het geven van een ontspannende massage kun jij straks ook voor zulke momenten zorgen. Met de cursus massage leer je hoe je mensen weer laat ontspannen, en hoe je stressklachten en spierspanning kunt verlichten.  ” “” “” “Met deze cursus massage leer je een effectieve, ontspannende massage geven. Je leert niet alleen de rug en schouders te masseren, maar kunt na het afronden van de cursus een volledige lichaamsmassage aanbieden voor totale ontspanning. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Klassieke massage Je leert de klassieke massagetechnieken, zoals strijkingen met de vlakke hand, spieren en spierknedingen.   De rug Je maakt kennis met de anatomie van de rug, en leert een rugmassage geven.   Schouders en nek Je leert de anatomie van nek en schouders kennen, en leert een schouder- en nekmassage geven.   Handen Je leert een handmassage geven.   Voeten Je maakt kennis met de anatomie van de voet, en leert massages geven aan de hand van reflexzones en drukpunten.   Armen en benen Je kijkt naar de anatomie van armen en benen, en leert arm- en beenmassages geven.   Gezicht Je staat stil bij de anatomie van het gezicht, en leert technieken voor een gezichtsmassage.   Speciale technieken Je leert een aantal technieken die je een speciale gevallen kunt toepassen. Bijvoorbeeld een massage bij spierscheuring, kneuzing of verzwikking, of een massage bij stress of hoofdpijn.   Lymfe Je maakt kennis met de anatomie van het lymfesysteem en leert hiervoor een aantal behandeltechnieken.   Massagetechnieken Je leert een aantal specifieke massagetechnieken, zoals een hotstone-massage, yin yang massage en een sensorische massage ”

Prijs: 98.9 EUR

Categorie: “Gezondheid & Welzijn ,Beauty & Lifestyle”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.