Marketing Manager (22.45€/ maand)

Marketing Manager

Marketing Manager studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Marketing Manager: details

Omschrijving: Start je carrière in de marketing met de opleiding Marketing ManagerWil je aan de slag als marketeer? Of ben je binnen het bedrijf waar je werkt verantwoordelijk voor de marketing? De opleiding Marketing Manager is de ideale voorbereiding voor het veelgevraagde marketingdiploma van NHA. Het succes van een bedrijf hangt in grote mate af van marketingactiviteiten. Een goed marketingplan besteedt aandacht aan de invulling van de verschillende marketinginstrumenten: product, prijs, plaats, promotie, personeel en presentatie. In de opleiding Marketing Manager leer je hoe je deze instrumenten samenvoegt totéén succesvol plan. Praktijkgericht en gevarieerd In deze marketingcursus maak je kennis met de belangrijkste elementen van de marketingmix: productontwikkeling merkenbeleid prijszetting distributie communicatie Je krijgt inzicht in internationale marketing, dienstenmarketing, non-profit-marketing en marketing in het digitale tijdperk. De lesstof bevat veel actuele praktijkvoorbeelden, is vlot leesbaar en onmiddellijk in de praktijk toepasbaar. Onderwerpen als marktonderzoek, marktsegmentatie en consumentengedrag komen ruimschoots aan bod. Veel werkgelegenheid De vraag naar marketingmensen is groot. De opleiding Marketing Manager is een prima keuze wanneer je een job in de marketing ambieert. Zet je de eerste stap naar een interessante job met een uitstekend salaris? Volg de cursus Marketing Manager.

Categorie: Beroepsopleidingen|Marketing

Prijs:  269 EUR (maandelijks 22.45 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.