Managementconsultant (66.5€/ maand)

Managementconsultant

Managementconsultant studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Managementconsultant: details

Omschrijving: Bedrijven adviseren met managementinzichten? Word management consultant Wil jij bedrijven weer op het goede spoor helpen? Heb je ervaring als manager en is het adviseursvak je op het lijf geschreven? Volg dan de cursus Management Consultant. Binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandig managementconsultant. Bedrijven in een verandertraject hebben vaak extern advies nodig. Dat geldt ook voor bedrijven die problemen hebben op de werkvloer. Soms zitten managers zo dicht op de materie dat zij de oplossing niet meer zien. Denk maar aan een haperende bedrijfscultuur of tegenvallende prestaties van medewerkers. Een spiegel voorhouden Mensen van buitenaf kunnen de vinger sneller op de wonde leggen en het management een spiegel voorhouden. Bedrijven schakelen dan vaak de hulp in van een managementconsultant of businesscoach. Semler, Covey Kaplan? je dient geen ultieme managementgoeroe te zijn om bedrijven op een positieve manier te helpen. Gezond verstand is een goed uitgangspunt en je hoeft ook niet direct duizend euro per uur te factureren. Aan de andere kant: de kosten voor een extern adviseur vallen meestal in het niet bij de besparingen die bedrijven kunnen doorvoeren of de hogere productiviteit die ze kunnen behalen. Je input is dus zeer waardevol. Hoe word je managementconsultant? In deze cursus leer je stapsgewijs hoe je zelfstandig managementconsultant wordt. Met up-to-date managementkennis ben je in staat klanten weloverwogen en overtuigend te adviseren over het verbeteren van management, marketing en financiën. Eigen consultancybureau Ook leer je hoe je een succesvol ondernemer wordt. Je volgt in de cursus Management Consultant lessen over het starten van een eigen consultancybureau. In deze lessen over ondernemen ga je dieper in op zaken als administratie, marketing, investeringen, belastingen en ondernemingsplannen schrijven. Zet je talent in met een eigen bedrijf. Met de cursus Management Consultant heb je direct een goede start voor je onderneming. Zoals menig consultant zegt: succes is een keuze, geen optie? Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Management

Prijs:  399 EUR (maandelijks 66.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.