Management Assistent (64.35€/ maand)

Management Assistent

Management Assistent studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Management Assistent: details

Omschrijving: Leer managen, communiceren en plannen met de opleiding Management Assistent Als managementassistent ondersteun je de manager efficiënt in zijn of haar werkzaamheden. Met de opleiding Management Assistent leer je alle theoretische en praktische kennis die nodig is om de functie goed te kunnen uitoefenen, van agendabeheer tot het organiseren van bijeenkomsten. Verantwoordelijkheid en afwisseling Als management assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor het managen en plannen van belangrijke bijeenkomsten. Je werk is afwisselend. Je neemt werk uit handen van de manager, voert administratieve taken uit of notuleert tijdens belangrijke vergaderingen. Tijdens de cursus Management Assistent ga je met al deze onderwerpen aan de slag. Daarnaast doe je ook kennis op van boekhouden. Je leert boekhoudkundige begrippen en modellen. Onderwerpen zoals balans, grootboekrekeningen en inventaris komen aan bod. Door kennis te hebben van boekhouden en financiële zaken kun je jouw administratieve taken goed uitvoeren. Praktijkgerichte opleiding De opleiding Management Assistent is zeer praktijkgericht opgebouwd. Je doet theoretische en praktische kennis op, die nodig is om een functie als Management Assistent goed te kunnen uitvoeren. Na afronding van de opleiding ben je een aanwinst voor bedrijven en organisaties. Voor wie is de opleiding Management Assistent geschikt? De cursus Management Assistent is laagdrempelig en start bij de basis. Wil jij jouw kennis vergroten of opfrissen in dit vakgebied, dan is deze opleiding zeer geschikt!

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  579 EUR (maandelijks 64.35 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.