Make-up Artist (49.9€/ maand)

Make-up Artist

Make-up Artist studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Make-up Artist: details

Omschrijving: Wil jij Make-up Artist worden? Maak jouw droom nu waar met de opleiding Make-up ArtistWil jij jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van Make-up, Nail Art en Hairstyling? Dan is de opleiding Make-up Artist echt iets voor jou! Tijdens de Make-up Artist opleiding leer jij alles op het gebied van schoonheid. Met de cursus Make-up Artist word jij opgeleid tot allround visagist. Na afronding van de cursus Make-up Artist voorzie jij mensen niet alleen van prachtige make-up, je creëert ook mooie kapsels en nagelversieringen. Make-up Artist Make-up is meer dan alleen lippenstift of oogschaduw. Na afronding van de cursus Make-up Artist weet jij hoe je met make-up de natuurlijke schoonheid van het gezicht kunt benadrukken. Dit doe je als make-up artist bijvoorbeeld door het accentueren van het gezicht en het minder laten opvallen van kleine oneffenheden, met behulp van subtiele handelingen of correcties. Met de opleiding Make-up Artist leer jij hoe je met de juiste make-up iemands zelfvertrouwen een boost kan geven en iemand kan doen stralen. Je ontvangt bij de module visagie een basismaterialenpakket waarmee je meteen aan de slag kan! Nail Art Hou jij van mooie verzorgde nagels? En vind jij het plezant om lekker creatief bezig te zijn? Tijdens de cursus Make-up Artist leer je hoe jij jouw eigen nagels en die van anderen kunt voorzien van prachtige nagelversieringen. Je leert tijdens de opleiding Make-up Artist omgaan met Nail Art-materialen en alle benodigde technieken die hierbij komen kijken. Verzin en creëer oneindig veel designs met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken met behulp van het Nail Art-basismaterialenpakket dat je ontvangt bij de cursus Make-up Artist. Hairstyling Bij een mooie make-up look en fantastische nagels hoort natuurlijk ook een prachtig kapsel. Bij de cursus Make-up Artist ontvang je een prachtig kapselboek. Met dit kapselboek leer jij hoe je stap voor stap prachtige kapsels kunt creëren. Na afronding van de opleiding Make-up Artist kun je meteen aan de slag! Binnenkort een feestje of bijzondere gelegenheid? Jij bent in staat om als Make-up Artist jouw vrienden, familie of klanten te voorzien van mooie make-up looks, opvallende nagels en prachtige kapsels. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  449 EUR (maandelijks 49.9 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.