Magazijnbeheer (22.80€/ maand)

Magazijnbeheer

Magazijnbeheer studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Magazijnbeheer: details

Omschrijving: Professioneel een modern magazijn beheren? Kies de cursus Magazijnbeheer Wil je carrière maken in de logistiek? Of heb je een eigen bedrijf met een magazijn? Dan is de cursus Magazijnbeheer een goede keuze. Je raakt snel vertrouwd met alle facetten van professioneel en modern magazijnbeheer. Herken je dit:’nee? moeten zeggen aan klanten omdat er te weinig voorraad is, ergernis omdat opgeslagen artikelen lastig vindbaar zijn, renteverlies en ruimtegebrek omdat de voorraad te groot is. Met goed magazijnbeheer kun je dit soort problemen voorkomen. Praktijkgericht Een modern magazijn beheren is een vak apart. De taken in een magazijn bestaan al lang niet meer uit alleen laden en lossen. Steeds meer ondernemers zien het belang in van professioneel en modern magazijnbeheer. In deze cursus maak je kennis met de verschillende aspecten. In de cursus komen alle elementen van efficiënt magazijnbeheer aan bod. De nadruk ligt daarbij op de dagelijkse praktijk. Je leert bijvoorbeeld hoe je beperkt houdbare producten bewaart, de benodigde documenten invult en de computer gebruikt om goederenstromen te beheren. Ook de omgang met de afnemer en het aanschaffen van materiaal en de benodigde hulpmiddelen komen aan bod in deze opleiding. Veelgevraagd diploma De opleiding Magazijnbeheer is opgebouwd uit deze vijf vakken: magazijnbeheer; werken in de logistiek en opslagmiddelen; ontvangst en opslag; orderproductie en interne expeditie; commerciële Administratie. Na het voltooien van de cursus Magazijnbeheer ben je uitstekend op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij het goed beheren van een magazijn. Je kunt met deze kennis en vaardigheden meteen aan de slag in de logistieke sector. Eigen bedrijf? Heb je een eigen bedrijf en wil je de voorraad efficiënt beheren? Ook dan is de opleiding Magazijnbeheer een goede keuze. De lessen sluiten prima aan op de dagelijkse praktijk en is onmiddellijk toepasbaar.

Categorie: Beroepsopleidingen|Logistiek en vervoer

Prijs:  159.00 EUR (maandelijks 22.80 EUR)

Studieduur: 7 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.