Loopbaancoach (66.20€/ maand)

Loopbaancoach

Loopbaancoach studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Loopbaancoach: details

Omschrijving: Mensen coachen bij hun loopbaan? Word loopbaancoach Een loopbaan loopt niet altijd zoals mensen dat willen. Herkenbaar? Soms zie je zelf niet meer waar kansen en bedreigingen liggen en zak je weg in het loopbaanmoeras. De loopbaancoach trekt mensen uit dat moeras. Volg de opleiding Loopbaancoach en binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandig loopbaancoach. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn volop in beweging. Jongeren kiezen geen baan voor het leven meer, werknemers krijgen een burn-out, sommigen zijn vastgeroest in hun functie terwijl anderen eindeloos blijven zoeken naar wat ze werkelijk willen bereiken in hun loopbaan. Zelflerend vermogen Als loopbaancoach stimuleer je het zelflerende vermogen van mensen. In de cursus leer je hoe je mensen op weg helpt bij het vinden van antwoorden op levens- en loopbaanvragen. Je laat de verantwoordelijkheid en motivatie bij de klant, altijd. Tegelijkertijd inspireer en ondersteun je de mensen die worstelen met complexe vragen. Loopbaanontwikkeling Je leert in de opleiding Loopbaancoach alle aspecten die essentieel zijn om werknemers goed te begeleiden en te coachen bij hun loopbaanontwikkeling. Denk bij begeleiden en coachen aan: keuzebegeleiding competentiecoaching levenscoaching loopbaancounseling Pragmatisch werken Je werkt tijdens de cursus met een overzicht van denkwijzen, methodieken, instrumenten, modellen en je krijgt vooral veel praktische tips. Je leert pragmatisch werken vanuit een onderzoekende en respectvolle houding. Van systeemdenken tot hulpmodellen en adviestrajecten: als loopbaancoach focus je op de kwaliteiten van mensen en zet je die zo effectief mogelijk in. Daarbij is het de kunst om barrières weg te nemen. Eigen coachingspraktijk Natuurlijk wil je als loopbaancoach ook zelf een succesvolle loopbaan als coach. Tijdens de opleiding leer je hoe je een succesvol ondernemer wordt. Zet nu de stap richting loopbaancoach en geef je eigen loopbaan een stevige impuls met de opleiding tot loopbaancoach.

Categorie: Eigen zaak starten|Coaching

Prijs:  397.00 EUR (maandelijks 66.20 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.