Logistiek Teamleider (29.1€/ maand)

Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Logistiek Teamleider: details

Omschrijving: Leiding geven in het magazijn: volg de Logistiek Teamleider opleiding Zeecontainers uit China, rolcontainers met dozen en pakken melk met een houdbaarheidsdatum. De goederen sla je zo snel en efficiënt mogelijk op. En je zorgt ervoor dat producten snel richting klanten gaan. Is snelheid het enige dat telt? Efficiëntie en controle zijn ook héél belangrijk. Welkom in de wereld van de logistiek waarbij leiding geven aan magazijnmedewerkers van groot belang is. Palletten met vracht Order picking, pakbonnen en vrachtbrieven. Na de opleiding Logistiek Teamleider weet je precies: hoe je pakbonnen controleert; hoe je een vrachtbrief moet ondertekenen; wat je met kapotte artikelen doet; hoe het werkt met statiegeld op de pallets; waar je op moet letten wanneer je een artikelen uit het magazijn haalt. In je werk in de logistiek benut je nieuwe technologie. Je ontdekt in de opleiding hoe het logistieke proces geautomatiseerd is. En welke apparaten je gebruikt om de goederenstromen te stroomlijnen. Je bent vraagbaken In je baan als Logistiek Teamleider komen medewerkers naar je toe met vragen over sorteren, retourzendingen, administratie en nog veel meer. Je geeft leiding Je helpt teamleden bij problemen met vrachtbrieven, statiegeld en producten die over de datum zijn. Maar als teamleider doe je nog meer: je stuurt het team aan. Je geeft leiding. Je neemt besluiten. Ook stel je dienstroosters op en voer je: sollicitatiegesprekken functioneringsgesprekken beoordelingsgesprekken In de logistiek teamleider opleiding bereid je jezelf voor op een rol als leidinggevende in het magazijn. Je werkt met personeel Als teamleider moet je trouwens ook veel over wet- en regelgeving weten, bijvoorbeeld: veiligheidsvoorschriften; logistieke wetten en regels. De belangrijke wetten komen uitgebreid aan de orde. Ook is er aandacht voor het milieu en gezondheid. Werken bij een webwinkel? Als logistiek teamleider kun je werken in het magazijn, depot of opslagplaats van een: grote webshop; expediteur; supermarktketen; groothandel; logistiek dienstverlener. De opleiding sluit je af met een veelgevraagd diploma. Dat kan al binnen een jaar. Toekomst Weet precies hoe een magazijn, distributiecentrum of een depot werkt. En stuur personeelsleden aan als teamleider. Volg de logistiek teamleider opleiding.

Categorie: Beroepsopleidingen|Logistiek en vervoer

Prijs:  349 EUR (maandelijks 29.1 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.