Logistiek Teamleider (29.10€/ maand)

Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Logistiek Teamleider: details

Omschrijving: Een verantwoordelijke job in het magazijn? Volg de cursus Groepsleider Magazijn Werk je in een magazijn en wil je hogerop? Of ben je op zoek naar een afwisselende job met goede toekomstmogelijkheden? Met de cursus Groepsleider Magazijn zet je een eerste stap naar een interessante carrière. België heeft op de logistieke wereldkaart een belangrijke plaats veroverd. De centrale ligging van de Antwerpse haven, onze talenkennis en de goede infrastructuur hebben ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven uit de hele wereld in België een magazijn vestigen. Werken in het kloppend hart Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid magazijnpersoneel. Werken in een magazijn betekent werken in het kloppend hart van een bedrijf. Efficiënt magazijnbeheer levert voor het bedrijf niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op, maar zorgt uiteindelijk ook voor tevreden klanten. Als groepsleider magazijn ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in een magazijn. In de cursus voor groepsleider komen dan ook veel verschillende facetten aan bod. Van transportmiddelen tot leidinggeven en van routeplanning tot verpakkingen. Gevarieerde opleiding De opleiding Groepsleider Magazijn is opgebouwd uit de volgende zeven vakken: orderproductie en interne expeditie; ontvangst en opslag; leidinggeven; logistiek; voorraadbeheer; magazijnbeheer; personeelsbeleid. Veelgevraagd diploma Na de cursus kun je het NHA-instituutsdiploma behalen. Daarmee heb je de juiste papieren in handen voor een afwisselende en uitdagende job in de logistiek.

Categorie: Beroepsopleidingen|Logistiek en vervoer

Prijs:  349.00 EUR (maandelijks 29.10 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.