Logistiek Medewerker (27.40€/ maand)

Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Logistiek Medewerker: details

Omschrijving: Goed voorbereid in een magazijn werken met de opleiding Magazijnmedewerker Magazijnmedewerker is een afwisselende job met goede doorgroeimogelijkheden. Wil je werken in een verantwoordelijke en uitdagende functie? Met de cursus Magazijnmedewerker kun je goed voorbereid aan de slag. Een magazijnmedewerker vindt werk bij uiteenlopende bedrijven: van een kleine, lokale onderneming tot een grote multinational. Je zorgt voor een soepele en vlotte inname, opslag en uitgave van goederen. Een belangrijke functie, waarvoor goed opgeleide mensen nodig zijn. Ben je inventief en nauwkeurig? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed improviseren, ben je inventief en nauwkeurig? Dan past de functie van magazijnmedewerker goed bij je en is de cursus Magazijnmedewerker een uitstekende keuze. In de cursus Magazijnmedewerker maak je kennis met alle elementen van het beroep. Je leert over etikettering en sorteren, transport- en opslagmiddelen, orderverwerking en de administratie van goederen. Praktijkgericht Het vakkenpakket van de cursus bestaat onder meer uit: ontvangst en opslag; werken in de logistiek; orderproductie en interne expeditie; commerciële administratie. Wil je snel aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie? Met de praktijkgerichte cursus Magazijnmedewerker zet je een eerste stap naar een carrière vol mogelijkheden.

Categorie: Beroepsopleidingen|Logistiek en vervoer

Prijs:  219.00 EUR (maandelijks 27.40 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.