Logistiek Management (49.9€/ maand)

Logistiek Management

Logistiek Management studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Logistiek Management: details

Omschrijving: Zet de volgende logische stap en volg de opleiding Logistiek Management Hoe belandt een bij een Chinese webshop gekocht trouwkleed bij de bruid in Antwerpen? Welke route legt een ananas uit Thailand af? En wat is belangrijk bij binnenvaartvracht? Goede vragen waarop je de antwoorden zelf geeft na de opleiding Logistiek Management. In de opleiding Logistiek Management ontdek je langs welke schakels een product of artikel zijn weg vindt: van de plantage naar de schappen van de supermarkt; van het naaiatelier naar de afdeling Damesmode in een winkel; van de fabriek naar de eindgebruiker. Inzoomen Wat is belangrijk bij het transport en wat komt er allemaal kijken bij warehousing? De Logistiek Manager weet overal iets van. Iedere beweging van een product of artikel moet geregistreerd worden. Hoe doen de logistiek medewerkers dat? Je ontdekt het in je opleiding tot Logistiek Manager. E-commerce Ook maak je kennis met het gebied tussen marketing en logistiek. Denk aan CRM, de marketingmix, klantenservice en e-commerce. Wat doe je met afvalproducten in de Transport&Logistiek? Wat houden rente, ruimte en risico precies in? Je leert het in de opleiding tot manager in de logistiek. Opslaan en distribueren Je krijgt snel inzicht in bedrijfsprocessen met behulp van de verschillende bedrijfscases. Na je opleiding weet je: hoe de wereld van import en export eruitziet; hoe de goederenstromen lopen; hoe je voldoende voorraad houdt. Je behaalt het attest in zo?n 10 maanden. Sneller kan ook, maar dat bepaal je zelf. Werken als Logistiek Manager? Kom met deze opleiding alles te weten over productie-, inkoop- en distributielogistiek en ontwikkel een helicopterview. Je bent klaar voor de volgende stap: een managementfunctie in de logistiek, transport en distributie.

Categorie: Beroepsopleidingen|Logistiek en vervoer

Prijs:  499 EUR (maandelijks 49.9 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.