Litouws (52.40€/ maand)

Litouws

Litouws studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Litouws: details

Omschrijving: De taal van Litouwen leren? Volg de cursus Litouws. Heb je interesse in Litouwen? Of belangstelling voor de ontwikkeling van talen? Dan is de cursus Litouws een aanrader. Tal van deskundigen zien Litouws als de oudste moderne Europese taal. Het Litouws behoort samen met het Lets tot de Baltische taalfamilie. Het is de taal van ongeveer drie miljoen mensen. Ondanks het beperkte aantal sprekers is de taal zeer interessant voor taalkundigen. De Baltische talen staan trouwens het dichtst bij de veronderstelde?oertaal?. Uitdagende cursus Heb je interesse in een historische taal? Of heb je bijvoorbeeld plannen voor een bezoek aan de Litouwse hoofdstad Vilnius? Dan is de taalcursus Litouws iets voor jou. Litouws wordt geschreven in het Romeinse schrift, maar de taal heeft wel een aantal aanvullende letters, zoals de?, de ?, en de ?. Deze nieuwe lettertekens maken het leren van de taal extra uitdagend. Litouws leren spreken De taalcursus Litouws leidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Woordenschat In de cursus Litouws leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in gemakkelijke en moeilijke situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je snel je spreek- en luistervaardigheid. De slimme lesopbouw staat garant voor een uitgebreide woordenschat. Start vandaag nog met Litouws leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.