Latijn (22.15€/ maand)

Latijn

Latijn studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Latijn: details

Omschrijving: Investeren in jouw algemene ontwikkeling? Volg de cursus Latijn Verba volant, woorden vervliegen. Behalve dan de woorden op deze pagina. Scripta manent, het geschrevene blijft. Wil je de klassieke taal Latijn leren? Of meer leren over de invloed van de Romeinen op ons hedendaagse leven? De cursus Latijn staat garant voor een boeiende ervaring. Je leert hoe Latijn de taal beïnvloedt en je ziet verbanden die je eerder niet zag. Meer dan een taalcursus In de cursus Latijn maak je kennis met de eeuwenoude Latijnse taal en haar zeer rijke geschiedenis. Je leert over de invloed van de Romeinen op de westerse talen, culturen en beschavingen. De Romeinse cultuur en geschiedenis komen in de cursus uitgebreid aan bod: van het Latijn van 2000 voor Christus tot nu. Start met Latijn leren bij NHA en duik in deze boeiende taal. Wetenschappelijke termen Bij een studie rechten, geneeskunde of biologie komt kennis van het Latijn goed van pas. Latijn is de basis voor: wetenschappelijke termen; wetenschappelijke namen voor bijvoorbeeld planten- en diersoorten; anatomie en pathologie (geneeskunde); taalkunde; juridische termen; kerkelijke teksten. Talenkennis Latijn ligt bovendien aan de basis van heel wat Romaanse talen, zoals Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens en Portugees. Kennis van het Latijn maakt het eenvoudiger om moderne talen te begrijpen en leren. Het Nederlands is ook sterk beïnvloed door het Latijn. Veel gewone Nederlandse woorden, zoals straat, school, poort of kalender, komen direct uit het Latijn. In de cursus Latijn draait het niet alleen om de taal. Je maakt ook kennis met de fascinerende Romeinse cultuur. Je ontdekt dat veel hedendaagse gebruiken stammen uit het oude Rome. Cum laude Na de cursus Latijn kun je klassieke Latijnse teksten verklaren. Je begrijpt de officiële taal van Vaticaanstad en je hebt veel kennis van de Romeinse geschiedenis. Je zult merken: repetitio iuvat (herhaling helpt) zodat je uiteindelijk cum laude (met lof) slaagt voor deze cursus.

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  199 EUR (maandelijks 22.15 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.