Latijn (22.15€/ maand)

Latijn

Latijn studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Latijn: details

Omschrijving: Investeren in jouw algemene ontwikkeling? Volg de cursus Latijn Wil jij de klassieke taal Latijn leren? Met een cursus Latijn leer je meer dan kennis van de taal. Je ontdekt ook de invloeden van de Romeinen op ons hedendaagse leven. Door kennis van het Latijn zie jij voortaan verbanden die je eerder niet zag. Kies jij voor een cursus Latijn? Dan ben je verzekerd van een boeiende ervaring! Cursus Latijn; een reis door de geschiedenis In de cursus Latijn maak je kennis met de eeuwenoude Latijnse taal en haar zeer rijke geschiedenis. De Romeinen hebben invloed gehad op de westerse talen, culturen en beschavingen. Hier merken we tot op de dag van vandaag de effecten van. Een cursus Latijn is daarom niet alleen een taalcursus, maar ook een reis door de geschiedenis. De Romeinse cultuur en geschiedenis komen in de cursus uitgebreid aan bod: van het Latijn van 500 voor Christus tot nu. Start met Latijn leren bij NHA en duik in deze boeiende taal. Leg de basis met Latijn leren Bij een studie rechten, geneeskunde of biologie komt een cursus Latijn goed van pas. Latijn is de basis voor: wetenschappelijke termen; wetenschappelijke namen voor bijvoorbeeld planten- en diersoorten; anatomie en pathologie (geneeskunde); taalkunde; juridische termen; kerkelijke teksten. Talenkennis Latijn ligt bovendien aan de basis van heel wat Romaanse talen, zoals Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens en Portugees. Ook de Nederlandse taal ziet sterke invloeden van het Latijn. Gewone woorden, zoals straat, school, poort of kalender, zijn direct te herleiden uit de Latijnse taal. Ga jij Latijn leren? Dan krijg je voortaan ook andere talen eenvoudiger en sneller onder de knie. Met de cursus Latijn vergroot je niet alleen je talenkennis maar ontdek je ook meer over de fascinerende geschiedenis en cultuur van de Romeinen. Door de invloeden hiervan te leren kennen, leer jij de wereld beter begrijpen! Cum laude Na de cursus Latijn kun je klassieke Latijnse teksten verklaren. Je begrijpt de officiële taal van Vaticaanstad en je hebt veel kennis van de Romeinse geschiedenis. Je zult merken: repetitio iuvat (herhaling helpt) zodat je uiteindelijk cum laude (met lof) slaagt voor deze cursus Latijn. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  199 EUR (maandelijks 22.15 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.