“Latijn” ( 128.9EUR)

"Latijn"

“Latijn” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Latijn”: details

Omschrijving: “Latijn een dode taal? Helemaal niet! Het Latijn wordt nog elke dag gebruikt. Niet alleen door wetenschappers, maar ook als basis voor alle Romaanse talen ter wereld. Het Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens en Portugees zijn allemaal afgeleid van deze taal. Met deze cursus Latijn leg je dus een goede basis voor het begrijpen van deze talen. Je kunt ze gemakkelijker leren, en begrijpt ook waar de woorden vandaan komen.  ” “” “” “Met de cursus Latijn leer je niet alleen een van de belangrijkste basistalen van Europa, maar kom je ook veel te weten over de Romeinse kunst, cultuur en geschiedenis. Zo leer je niet alleen de moderne Romaanse talen beter begrijpen, maar kun je ook de verschillende culturen beter herkennen. In de cursus vind je veel praktische oefeningen terug, zodat je het Latijn snel onder de knie hebt. De cursus Latijn bestaat uit verschillende onderdelen: Woordenschat Je leert hoe woorden in het Latijn zijn opgebouwd, en hoe je woorden vormt.   Grammatica Je maakt kennis met de grammaticaregels van het Latijn, en hoe je deze in het taalgebruik toepast.   Tekstverklaring Je leert teksten in het Latijn lezen en verklaren.   Romeinse cultuur Je verdiept je in de Romeinse cultuur. Hier leer je onder andere meer over de Romeinse kunst, literatuur en architectuur. ”

Prijs: 128.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 10 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.