Kwaliteitsmanagement (46.9€/ maand)

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kwaliteitsmanagement: details

Omschrijving: Til kwaliteit naar een hoger niveau: volg de opleiding Kwaliteitsmanagement Hoe verbeter je de kwaliteit van producten en hoe verbeter je de overall dienstverlening? Hoe voldoe je aan ISO-normen? Welk effect heeft de hogere kwaliteit op een klantenportefeuille en omzet? De opleiding Kwaliteitsmanagement geeft de antwoorden. Van een productieorganisatie (fabriek) tot een financieel dienstverlener zoals een bank of verzekeraar: steeds meer organisaties investeren in kwaliteitszorg. Logisch dat je niet wilt achterblijven. Maar wat komt er allemaal kijken bij kwaliteitsmanagement? Hoe pak je kwaliteitsverbetering aan? Van een vaag idee naar een strak plan Hoe ga je van de gedachte?we moeten iets met kwaliteitszorg? naar het nieuwsbericht?Succes, we hebben onze certificaten behaald?. In de opleiding Kwaliteitsmanagement ontdek je hoe je een goed voornemen giet in een degelijk plan van aanpak. Doelen formuleren Bij de eerste stap formuleer je doelen. De doelstellingen staan aan de basis voor je plan. Maar is?over 2 jaar scoren we op klanttevredenheid een 9? nog wel concreet genoeg? En hoe meten we straks dat de bedrijfsprocessen verbeterd zijn? In de cursus besteed je uitgebreid aandacht aan hoe je een doel zo concreet, zo S.M.A.R.T. mogelijk, formuleert. Nadien heb je een geschikte meetlat in de hand. En handig: zo weet iedereen binnen het bedrijf wat de bedoeling is. Aantonen Behalve het behalen van doelstellingen zijn er méér mogelijkheden om goede resultaten aan te tonen. Welke? Je leert het in de cursus Kwaliteitsmanagement. En wat is het verschil tussen IKZ en ISO? Ook dat verneem je in de opleiding Kwaliteitsmanagement. Six Sigma In de cursus behandel je verder onderwerpen als het populaire Six Sigma, het service-qualitymodel en verbetermanagement. Kwaliteit verbeteren Vergroot je kennis over kwaliteitszorg in 10 maanden en weet hoe je een kwaliteitsprogramma opzet en bewaakt. Kies voor de compacte opleiding Kwaliteitsmanagement.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  469 EUR (maandelijks 46.9 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.