Kunstgeschiedenis studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kunstgeschiedenis: details

Omschrijving: Reis door de tijd met de cursus Kunstgeschiedenis Neem je uitgebreid de tijd om kunstwerken te bekijken? Of werp je een vluchtige blik en loop je weer door? De cursus Kunstgeschiedenis leert je?langzamer lopen? en?gerichter kijken?. Ontdek de schoonheid van hedendaagse en klassieke kunst. Leer benoemen wat je ziet. De cursus Kunstgeschiedenis opent je ogen. Waardeer je kunst meer als je weet wat de achtergrond is? Ontdek het zelf tijdens deze compacte cursus. Anders kijken naar kunst en cultuur. Kunst beter begrijpen en waarderen en details opmerken die anderen ontgaan. Dat leer je tijdens de cursus Kunstgeschiedenis. Een bredere kijk op kunst Het woord?kunstgeschiedenis? heeft een brede betekenis. Gaat de geschiedenis van kunst alleen over Romeinse vazen en donkere schilderijen? Nee. Van de Mona Lisa van Leonardo da Vinci tot de autobanden van Armando en de fameuze color drippings van Jackson Pollock. Van muziek tot beeldhouwkunst, in deze cursus komen alle kunstvormen aan bod. Kunststijlen, de kunstwereld, de kunstscène? De kunstwerken zelf, de materialen, de financiering en de verhalen over kunst leer je uitgebreid kennen. Van schilderkunst tot beeldhouwkunst, fotografie, film, muziek, dans en alles wat met kunst te maken heeft: in de cursus Kunstgeschiedenis ontdek je overeenkomsten en verschillen in kunststromingen. De kracht van kunst Na verloop van tijd begrijp je bijvoorbeeld de drijfveren van kunstenaars die aan performance art doen. Je krijgt ook meer inzicht in de kracht van beeldende kunst en de invloed die kunst uitoefent op ons dagelijkse leven. Kunststromingen Je ziet in welke volgorde verschillende kunststromingen invloedrijk zijn geweest in de kunstgeschiedenis. Daarbij ontdek je hoe verschillende stromingen in elkaar overvloeiden en soms ook zorgden voor grote wendingen. Met meer kennis van kunstgeschiedenis ben je in staat om kunst op een andere manier te zien en in waarde te schatten. Mooi meegenomen is dat je ook gepassioneerd kunt vertellen over kunst zodat mensen in je omgeving zien wat je tijdens deze cursus hebt geleerd. Thuis?uit de kunst? leren De hobbycursussen van NHA volg je ontspannen waar je maar wil, helemaal op je eigen tempo. Contact met je docent verloopt via de post of het internet. Natuurlijk bepaal je zelf de tijden waarop je met de cursus Kunstgeschiedenis aan de slag gaat.

Categorie: Hobbycursussen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  279 EUR (maandelijks 31 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.