KPMG jaarboek externe verslaggeving (94.17 EUR)

KPMG jaarboek externe verslaggeving

KPMG jaarboek externe verslaggeving behoort tot de categorie Managementboeken van Wolters Kluwer Nederland. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken vertellen ons stuk voor stuk hoe we beter kunnen presteren. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

KPMG jaarboek externe verslaggeving: meer details

Beschrijving: Wat zijn de belangrijkste regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? De antwoorden op die vraag vindt u in deze uitgave. De auteurs werken allen op de vaktechnische afdeling van dit Big Four-kantoor. KPMG Jaarboek externe verslaggeving 2017/2018 is primair als naslagwerk bedoeld voor deze categorie ondernemingen. Het is dus niet de bedoeling dat u dit jaarboek toepast op de geconsolideerde jaarrekeningen van Nederlandse beursgenoteerde rechtspersonen die IFRS toepassen of Nederlandse rechtspersonen die dat op vrijwillige basis doen. Opbouw Deze uitgave bestaat uit vier delen: (I) Algemene grondslagen, (II) Jaarrekeningposten, (III) Toelichting en overige gegevens en (IV) bijzondere onderwerpen. De verslaggevingsregels die u in dit jaarboek externe verslaggeving aantreft, vinden hun basis in: #Titel 9 en voorschriften over de jaarverslaggeving (inclusief wetsgeschiedenis) die voorkomen in andere titels van het BW #jurisprudentie van de Ondernemingskamer en de Hoge Raad #RJ-Richtlijnen en RJ-Uitingen #IFRS #gebruiken en bedrijfseconomische opvattingen Elk hoofdstuk bevat een overzicht met de belangrijkste verschillen tussen de Nederlandse verslaggevingsregels en IFRS, de vrijstellingen voor middelgrote en kleine rechtspersonen en aparte paragrafen over toekomstige regelgeving.

Uitgeverij: Wolters Kluwer Nederland

Categorie: eBooks

Thema: Managementboeken

Leveringskosten: 0.00

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 94.17 EUR (in plaats van 94.17 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.