Korte Verhalen Schrijven (16.6€/ maand)

Korte Verhalen Schrijven

Korte Verhalen Schrijven studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Korte Verhalen Schrijven: details

Omschrijving: Schrijf je eigen ontroerende, fantasierijke of spannende verhalen Schrijven is een hobby voor mensen die goed overweg kunnen met het Nederlands. Soms maken mensen van die hobby hun beroep. Veel van de bestverkopende schrijvers begonnen met een opstel op school of een schrijfcursus als hobby. Leer de technieken van het schrijven met de cursus Korte Verhalen Schrijven. Persoonlijke feedback op je werk Schrijf in je eigen tempo aan je verhaal en je persoonlijke docent geeft daarna feedback. Verbeter je verteltechnieken en ontwikkel je eigen schrijfstijl. Wil je schrijven zoals Dimitri Verhulst of Roald Dahl? Leer genres en stijlen van schrijvers kennen. Specialiseer je in de genres die je het beste liggen en het meeste aanspreken. En daarna? Een publicatie in een (literair) tijdschrift? Wie weet? Schrijven, schrappen en aanpassen Schrijven draait om het verhaal, het resultaat is wat telt. Maar hoe bereik je het beste resultaat? Tijdens het schrijven van korte verhalen kun je ongelimiteerd experimenteren met schrijfstijl, spanningsboog, stijlfiguren en nog veel meer. Werk met drama, humor en satire. Aanvankelijk probeer je van alles en gaandeweg leer je wat het beste bij je past. Uiteindelijk word je steeds bewuster van de verschillende manieren en weet je wat er nodig is om een goed kort verhaal te schrijven.

Categorie: Hobbycursussen|Schrijven

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.