Klinische Psychologie (55.45€/ maand)

Klinische Psychologie

Klinische Psychologie studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Klinische Psychologie: details

Omschrijving: Leer alles over afwijkend gedrag in de opleiding Klinische Psychologie Wil je weten waarom mensen soms anders reageren dan gebruikelijk? En wil je leren hoe je daarmee omgaat? In de opleiding Klinische Psychologie krijg je praktische kennis die je in je werk of privésituatie kunt toepassen. Hoe komt het dat een puberkind zo tegendraads is? Waarom is het samenwerken met die collega zo lastig? En hoe ga je om met een depressief familielid? Op deze vraag en heel veel meer vragen krijg je antwoord in de opleiding Klinische Psychologie. Aan de slag met praktijkvoorbeelden De klinische psychologie houdt zich bezig met het opsporen en behandelen van afwijkend menselijk gedrag. In deze cursus krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden een duidelijke en concrete uitleg over‘normaal’ en‘abnormaal’ gedrag. In de opleiding Klinische Psychologie komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Van emoties en gevoelens tot agressieproblematiek, angststoornissen, depressies, burn-out en overspannenheid. Ook leer je meer over seksuele disfuncties en stoornissen, drang, dwang, psychose en nog veel meer. Afwijkend gedrag signaleren in klinische psychologie De uitgebreide en praktijkgerichte cursus biedt een schat aan waardevolle informatie wanneer je beroepshalve meer wilt weten over afwijkend en/of slecht aangepast gedrag. Bijvoorbeeld omdat je werkt als leraar, politieagent, therapeut, coach, personeelsfunctionaris, maatschappelijk werker of verpleger. Ook als verzorger heb je veel aan de opleiding Klinische Psychologie. Afwijkend gedrag signaleren en daar doeltreffend op inspelen. De kennis die je opdoet, kun je meteen in de praktijk toepassen. Gedrag signaleren en daar doeltreffend mee omgaan? Volg de opleiding Klinische Psychologie. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie

Prijs:  499 EUR (maandelijks 55.45 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.