Kleurenconsulent (44.85€/ maand)

Kleurenconsulent

Kleurenconsulent studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kleurenconsulent: details

Omschrijving: Met de opleiding Kleurenconsulent leer je hoe je jouw klanten voorziet van professioneel kleur- en stijladvies De kleur die je draagt, heeft effect. Niet alleen op jezelf, maar ook op de omgeving die jou in een bepaalde kleur ziet. Een kleur roept altijd onbewust een reactie op bij een ander. Tijdens de opleiding Kleurenconsulent leer je hoe je klanten analyseert en adviseert, om de best mogelijke kleurkeuzes te maken voor hun persoonlijke uitstraling. Ben jij visagist, kapper, stylist of (kleding)verkoper? Dan is de op de opleiding Kleurenconsulent zeer geschikt voor jou! Maar ook wanneer jij je graag verder wil verdiepen in de kleurenleer, is de opleiding Kleurenconsulent een goede keuze. Het werkveld van de kleurenconsulent is erg ruim en nog steeds in ontwikkeling. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat het beroep veel bekendheid krijgt in de media. Denk maar aan de vele make-overprogramma?s. Klanten analyseren en adviseren Als kleurconsulent voorzie je jouw klanten van professioneel advies op het gebied van kledingkleur, make-up en haarkleur. Om professioneel en met overtuiging te kunnen werken dien je als kleurenconsulent de juiste vaardigheden te ontwikkelen en over de juiste kennis te beschikken. De opleiding Kleurenconsulent start bij de basis en vergroot jouw kundigheid stapsgewijs. Aan de slag met kleurenanalyses tijdens de opleiding Kleurenconsulent Tijdens de opleiding ontdek je het werkveld van de kleurenconsulent en de evolutie van de kleurenleer. Vervolgens komt het onderwerp kleurenanalyse uitgebreid aan bod. Onder andere de vier seizoenstypen worden nader toegelicht. Ook het voorbereiden, testen en het afsluiten van een kleurenanalyse komen uitvoerig aan bod. Daarnaast leer je meer over kleurgebruik in verschillende situaties en het geven van kleuradvies aan speciale doelgroepen. Tenslotte leer je meer over het eventueel starten van jouw eigen praktijk. Kortom een opleiding boordevol praktische handvatten. Wacht niet langer en vergroot jouw dienstenpakket met de opleiding Kleurenconsulent.

Categorie: Beroepsopleidingen|Beauty en wellness

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.