Kleding Maken en Ontwerpen (18.1€/ maand)

Kleding Maken en Ontwerpen

Kleding Maken en Ontwerpen studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kleding Maken en Ontwerpen: details

Omschrijving: Maak outfits met de naaicursus Kleding Maken en Ontwerpen Van kleedjes tot vesten, van babykleding tot jassen: ontdek hoe je stof en draad transformeert tot kleding. Kinderkleding, broeken en overhemden leren maken, van ontwerp tot afwerking, je leert het allemaal tijdens deze naaicursus van NHA: de cursus Kleding Maken en Ontwerpen. Leer materialen kennen en patronen tekenen. In de eerste lessen ga je aan de slag met de basisvaardigheden die je nodig hebt als je kleding maakt. Wou je altijd al couturier worden? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het maken en ontwerpen van kleding en wil je creatief aan de slag? Laat je fantasie de vrije loop met deze cursus Kleding Maken. Ontwerp je eigen kledingstukken: jij bepaalt wat je ontwerpt, welke stoffen en kleuren je gebruikt en hoe je daadwerkelijk de kleding maakt. Van patroontekenen tot stiksels Tijdens de naaicursus Kleding Maken en Ontwerpen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: materiaalkeuze en eigenschappen; patroontekenen; hand- en machinesteken; ontwerpen en maken; grotere maten. In deze naaicursus leer je in minder dan een jaar tijd stap voor stap alle kneepjes van het vak.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  199 EUR (maandelijks 18.1 EUR)

Studieduur: 11 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.