“Klassiek Grieks” ( 278.9EUR)

"Klassiek Grieks"

“Klassiek Grieks” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Klassiek Grieks”: details

Omschrijving: “Veel Klassiek Griekse teksten worden nu nog steeds gebruikt. Ze liggen aan de basis van onze moderne politiek, ethiek en filosofie. Met het leren kennen van de Klassiek Griekse taal leer je niet alleen de originele teksten te vertalen, maar kom je vanzelf ook meer te weten over de grote denkers die de basis hebben gelegd voor onze moderne maatschappij. De cursus Klassiek Grieks leert je de taal op een gemakkelijk te volgen manier. En daarmee kun je niet alleen teksten vertalen, maar leer je ook meer over de Klassiek Griekse geschiedenis, cultuur en literatuur.  ” “” “” “Met de cursus Klassiek Grieks leer je meer dan alleen het vertalen van Klassiek Griekse teksten. Je krijgt ook een uniek inzicht in de taal, cultuur en literatuur van dit tijdperk. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Het Griekse alfabet Je maakt kennis met het Griekse alfabet en leert de tekens, accenten en leestekens kennen.   Grieks schrijven Elke les is voorzien van een uitgebreide schrijfoefening, waardoor je snel en eenvoudig in het Grieks leert schrijven.   Vertalen Je leert hoe je Klassiek Griekse teksten in correct Nederlands vertaalt.   Woorden en zinsconstructies Je maakt kennis met specifieke woorden en zinsopbouw in het Grieks.   Klassiek Griekse cultuur Je verdiept je in de Klassiek Griekse cultuur en maakt kennis met de politiek, filosofie en literatuur uit dit tijdperk. ”

Prijs: 278.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.