Kinderzorg (46.6€/ maand)

Kinderzorg

Kinderzorg studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kinderzorg: details

Omschrijving: Werk je graag met kinderen? Vergroot je kennis met de cursus Kinderzorg Werk je met kinderen of wil je met kinderen gaan werken? Dan biedt de cursus Kinderzorg een schat aan waardevolle informatie. Je leert de kinderzorg door en door kennen en ontwikkelt tal van nuttige vaardigheden. Als je met kinderen werkt of wilt werken, is het belangrijk om pedagogische kwaliteiten te ontwikkelen. Hoe stimuleer je de ontwikkeling van een kind, hoe verzorg je een baby en hoe stel je een evenwichtig menu samen? Inzicht in eigen gedrag In de opleiding Kinderzorg komen alle aspecten van de zorg voor kinderen aan bod. Daarbij is het ook belangrijk dat je inzicht krijgt in je eigen gedrag en het effect daarvan op kinderen. Je leert samenwerken met ouders en collega’s. Veelzijdige opleiding De gevarieerde cursus bestaat uit verschillende modules. Je vergaart kennis over onder meer: voeding en dieetleer; het menselijk lichaam; EHBO; psychische en sociale zorg; omgaan met collega’s; zorg van de kraamvrouw en de baby; het zieke kind. Je doorloopt de verschillende modules in je eigen tempo. De lesstof is zeer toegankelijk, gevarieerd en afgestemd op de praktijk. Kennis opfrissen De cursus Kinderzorg is zeer geschikt als je actief bent in de zorgsector en je kennis wilt opfrissen of uitbreiden. Overweeg je een opleiding in de kinderzorg, maar wil je eerst weten of een job in de zorgsector iets voor jou is? Dan is deze opleiding ideaal.

Categorie: Beroepsopleidingen|Kinderzorg

Prijs:  699 EUR (maandelijks 46.6 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.