Kinderverhalen Schrijven (16.6€/ maand)

Kinderverhalen Schrijven

Kinderverhalen Schrijven studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kinderverhalen Schrijven: details

Omschrijving: Schrijf kinderboeken met de cursus Kinderverhalen Schrijven Vond je het als kind spannend of net ontspannend als je vader of moeder een boek voorlas? Lees je nu zelf graag voor? Ga dan nog een stap verder: volg de cursus Kinderverhalen Schrijven en lees later je eigen verhalen voor. Wil je de fantasie en belevingswereld van kinderen doorgronden? Volg dan de cursus Kinderverhalen Schrijven en schrijf je eerste kinderboek. Tijdens de cursus leer je vaardigheden die van pas komen om spannende, grappige en ontroerende kinderverhalen te schrijven. Een cursus voor boekenwurmen? Is deze cursus voorbehouden aan boekenwurmen met een universitair diploma op zak? Zeker niet! Sommige van de best verkopende kinderboekenschrijvers hebben nog net hun basisschool afgerond en stopten halverwege de middelbare school. De cursus Kinderboeken Schrijven vereist geen vooropleiding en is zelfs zonder computer te volgen: schrijfopdrachten voer je dan met pen en papier uit. Schrijf verhalen waarin kinderen zich herkennen Leer schrijven voor kleuters, kinderen op de basisschool en tieners. Leer de belevingswereld van elke leeftijdsgroep kennen. Ontdek hoe je verhalen aanpast aan de levensfase van kinderen. Ontdek hoe je verhalen aanpast aan de levensfase van kinderen en schrijf verhalen waarin kinderen zich herkennen. Ontdek in de cursus Kinderboeken Schrijven aan welke voorwaarden kinderverhalen dienen te voldoen die jij zelf goed vindt. Leer welke stijlen je tot je beschikking hebt. Schrijf vanuit verschillende perspectieven, breng een spanningsboog aan en schrijf dialogen. Kinderboekenschrijver met ambitie? Wil je meer dan schrijven en voorlezen? Je docent, zelf een auteur, biedt je inzicht in de markt voor kinderboeken en maakt je wegwijs in de wereld van de uitgevers.

Categorie: Hobbycursussen|Schrijven

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.