Kinderpsychologie (18.25€/ maand)

Kinderpsychologie

Kinderpsychologie studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Kinderpsychologie: details

Omschrijving: Kinderpsychologie opleiding: leer de kunst van het opvoeden Soms zijn kinderen vertederend, soms is het een mysterie wat er in een kinderhoofd omgaat. Soms zijn opgroeiende kinderen grappig, soms gedragen ze zich onverwacht. Waarom doen kinderen soms zo moeilijk bij het eten en aankleden? De opleiding Kinderpsychologie biedt je meer inzicht. Wil je kinderen en hun gedrag begrijpen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie. Ouders, grootouders, onderwijzers en pedagogische medewerkers: de cursus leert iedereen die met kinderen te maken heeft wat kinderen bezighoudt. Kinderpsychologie opleiding: doorgrond het gedrag van kinderen Waarom gedragen kinderen zich op een bepaalde manier? Hoe verandert hun leefwereld? Welke obstakels overwinnen ze vanaf hun geboorte totdat ze volwassen zijn? Na de opleiding Kinderpsychologie kun je dit soort vragen zelf beantwoorden en is het makkelijker om een kind te doorgronden. De opleiding is interessant voor iedereen die van mensen en kinderen houdt, maar ook voor degenen die soms moeite hebben met de omgang met kinderen. Breng je veel tijd door met kinderen? Dan is deze Kinderpsychologie opleiding voor jou erg nuttig!”De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job.”Tine de Coninck (25) volgde de opleiding Kinderpsychologie:”Ik vond de cursus zéér interessant, echt heel leerrijk! Ik heb veel bijgeleerd, en dat was mijn doel om deze cursus te volgen: meer bagage voor mezelf creëren om de kinderen in mijn klas zo nog beter te kunnen begrijpen en begeleiden. Ik heb het gevoel dat ik nu al steviger in mijn schoenen sta om de kinderen in mijn klas te begeleiden. De inzichten die ik opdeed tijdens de opleiding van NHA kan ik zeker en vast gebruiken in mijn job.” Opvoeden is een kunst Opvoeden is een kunst, maar wel een kunst die je kunt leren. Tijdens de opleiding Kinderpsychologie bestudeer je de opvoeding. Ontdek hoe het gedrag van een kind bij iedere levensfase verandert. De cursus behandelt de gehele ontwikkeling van een kind: van de geboorte en de kindertijd tot en met de puberteit. Deze thuisstudie biedt inzicht in het totale vakgebied van de kinderpsychologie. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie

Prijs:  219 EUR (maandelijks 18.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.