“Kindercoach” ( 278.9EUR)

"Kindercoach"

“Kindercoach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Kindercoach”: details

Omschrijving: “Help jij kinderen graag op weg? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Tijdens de opleiding Kindercoach leer je hoe je kinderen en jongeren kunt begeleiden in hun ontwikkeling. Zo worden ze gestimuleerd hun talenten ten volle te benutten. Bovendien bied je ouders en kinderen professionele ondersteuning bij gedragsproblematiek en opvoedingsproblemen. De thuisstudie Kindercoach van Laudius verstrekt je vele nieuwe, interessante inzichten die je direct in de praktijk kunt brengen. Met behulp van deze moderne en zeer gevarieerde leermethode worden jouw coachingsvaardigheden stap voor stap verder ontwikkeld en zul je uitgroeien tot een echte professional. Iemand die het uiterste uit kinderen weet te halen en deze laat uitgroeien tot sterke, zelfverzekerde persoonlijkheden. Stap voor stap leer je eerst jezelf beter kennen en werk je aan je eigen groeiproces. Dit vormt de basis om het beroep van Kindercoach goed te kunnen uitoefenen. Vervolgens leer je hoe je kinderen en tieners op een verantwoorde en stimulerende manier kunt coachen en begeleiden.  ” “” “”

Prijs: 278.9 EUR

Categorie: “Coaching ,Kinderen & Opvoeding”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.