Kind Voeding (41.5€/ maand)

Kind Voeding

Kind Voeding studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kind Voeding: details

Omschrijving: Volg de opleiding Kind&Voeding en leer professioneel voedingsadvies geven aan kinderen en ouders/verzorgers Wil je professioneel voedingsadvies kunnen geven aan kinderen en hun ouders / verzorgers? Wil jij je kennis verdiepen op het gebied van Kind&Voeding? Met de cursus Kind&Voeding van NHA doe jij alle informatie en vaardigheden op die je nodig hebt om kinderen te adviseren en begeleiden naar een gezondere leefstijl. Voeding als gezonde en goede basis Voeding is de brandstof van het lichaam. Gezonde voeding is dan ook ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kinderen. De aanbevolen hoeveelheid vitaminen, mineralen, vezels en méér kunnen per leeftijd verschillen. Door de juiste kennis op te doen hierover, kun jij ervoor zorgen dat kinderen de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen en daarmee een goede basis leggen voor een gezond leven. Overgewicht en ondergewicht Een gezonde leefstijl is voor kinderen niet vanzelfsprekend. Overgewicht blijkt ook bij kinderen een steeds groter probleem. Maar ook ondergewicht is iets wat niet onderschat mag worden. Een ongezond gewicht bij kinderen kan veel problemen geven in het latere leven. Door slechte eetgewoonten tijdig aan te pakken, kunnen veel van deze problemen voorkomen worden. Na afronding van de cursus Kind&Voeding kun jij preventief advies geven aan kinderen met een ongezond gewicht. Je adviseert en motiveert kinderen en hun ouders/verzorgers naar een gezondere leefstijl. Voor wie is deze cursus geschikt? Ben je gewichtsconsulente of voedingsconsulente? Dan is de specialisatie Kind&Voeding beslist een goede aanvulling op je dienstverlening. Daarnaast is de opleiding Kind&Voeding ook geschikt als vorm van algemene ontwikkeling. Zeker voor ouders kan het interessant zijn om deze cursus te volgen om je kindje zo de allerbeste start te geven op het gebied van voeding. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze cursus te volgen: je begint namelijk bij de basis.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  249 EUR (maandelijks 41.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.