Khmer (Cambodjaans) (52.40€/ maand)

Khmer (Cambodjaans)

Khmer (Cambodjaans) studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Khmer (Cambodjaans): details

Omschrijving: Belangstelling voor Cambodja? Volg de taalcursus Khmer Reisplannen naar Cambodja? Dan is het aanspreken van de plaatselijke bevolking in hun eigen taal een extra meerwaarde. De taalcursus Khmer leert je de beginselen. Een goed begin is het halve werk! De Khmer is een van de oudste beschavingen van Zuidoost-Azië. Dit volk in Cambodja bouwde de indrukwekkende tempel can Angkor Wat. Met een oppervlakte van 126 hectare is dit het grootste religieuze monument ter wereld. Basisconversatie Khmer is de nationale taal van Cambodja en wordt gesproken door meer dan 85% van de Cambodjaanse bevolking. De taalcursus Khmer is een goede kennismaking met het Cambodjaans. Dialecten De twee belangrijkste dialecten, het standaard en het Pnom Penh, komen beide aan bod in deze cursus. In de taalcursus Cambodjaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Cambodjaans / Khmer leren spreken De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Je woordenschat wordt in een snel tempo uitgebreid. In de cursus maak je ook kennis met lokale gewoonten en gebruiken in Cambodja, handig als je een bezoek brengt aan het land. Vakantie of zakenreis? Plannen voor een trip naar dit Aziatische land met z?n prachtige tempels en tropische stranden? Na de cursus Khmer leg je gemakkelijk contact met de vriendelijke Cambodjanen. Dat is zeker de investering in een compacte taalopleiding waard.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.