“Keyboard spelen voor gevorderden” ( 138.9EUR)

"Keyboard spelen voor gevorderden"

“Keyboard spelen voor gevorderden” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Keyboard spelen voor gevorderden”: details

Omschrijving: “Het keyboard is een veelzijdig instrument. Naast pianotonen kun je met een keyboard ook het geluid van drums, bekkens, saxofoon, trompet, fluit, gitaar en nog veel meer instrumenten produceren. Bij veel bekende popmuziek komt het keyboard terug. Maar ook klassieke stukken kunnen zonder moeite op het keyboard worden gespeeld. Om je muzikale vaardigheid op topniveau te krijgen, maken we bij deze praktijkgerichte cursus gebruik van gemakkelijk te volgen audio-oefeningen. Deze oefeningen maken deel uit van de cursus en zijn als MP3-bestand te downloaden in de digitale leeromgeving. Je kunt deze MP3 bestanden beluisteren via je PC, laptop, tablet of smartphone.  ” “” “”

Prijs: 138.9 EUR

Categorie: “Muziek, Film & Fotografie”

Studieduur: 16 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.