Keyboard (13.1€/ maand)

Keyboard

Keyboard studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Keyboard: details

Omschrijving: Speel over vier weken je eerste nummers op het keyboard Denk je dat keyboard spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Wel, met deze cursus kan iedereen keyboard leren spelen, ook als notenleer volledig nieuw voor je is. In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst metéén hand en daarna met twee. Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je het weet, heb je het spelen in de vingers. Alle stijlen De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok. Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je al enkele songs. Bij de cursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen. Neem je eigen muziekstuk op en stuur je opname naar je docent. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen om je spel te verbeteren. Keyboard leren spelen was nog nooit zo plezant als bij NHA.

Categorie: Hobbycursussen|Muziek

Prijs:  209 EUR (maandelijks 13.1 EUR)

Studieduur: 16 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.