Kantonees (52.40€/ maand)

Kantonees

Kantonees studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Kantonees: details

Omschrijving: De taal van Hong Kong leren? Volg de cursus Kantonees De Kantonese keuken ken je waarschijnlijk wel. De Kantonese taal is al even fascinerend. Kantonees wordt onder meer gesproken in Hong Kong en is daarmee een belangrijke taal wanneer je internationaal zaken doet. De Kantonese taal behoort tot de vijf belangrijkste dialecten in China en wordt gesproken door ongeveer 100 miljoen mensen in de provincies Guangdong en Guangxi en in nabijgelegen plaatsen als Hong Kong en Macau. In de vele Chinatowns buiten China is Kantonees ook vaak de voertaal. Toontaal Kantonees is absoluut een boeiende taal. De taal bestaat niet uit letters, maar uit karakters. En wist je dat het net als het Mandarijn-Chinees een zogenaamde?toontaal? is? Door een woord op een andere toon uit te spreken krijgt het een andere betekenis. Hong Kong en China zijn voor veel bedrijven zakelijk zeer interessant. Met de cursus Kantonees kun je snel goede contacten leggen, een belangrijke troef in de zakenwereld. Uitspraaktips De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat. Woordenschat In de taalcursus Kantonees leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; het vragen van de weg; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je je omgeving versteld doen staan en die zakenpartner in Hong Kong of China in z?n eigen taal aanspreken? Die complexe tekens leren begrijpen? Start dan de cursus Kantonees.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.