Kalligrafie (11.85€/ maand)

Kalligrafie

Kalligrafie studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Kalligrafie: details

Omschrijving: Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursus Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomende professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligraferen razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift. Een vooropleiding heb je niet nodig. Hetzelfde geldt voor tekentalent want kalligraferen leer je snel en eenvoudig. Hobbyschrijver of beroepsschrijver? Van elke tekst maak je een kunststuk. Bijvoorbeeld met lettertypes die de Romeinen en Grieken eeuwen geleden al gebruikten. Na de cursus Kalligrafie versta je de kunst van het?cosmetisch mooischrijven?. Ontspannende hobbycursus Kalligrafie vereist geduld en oog voor detail. De cursus is bij uitstek geschikt om tot rust te komen. Een bijkomend voordeel van deze ontspannende hobby is dat je altijd mensen aangenaam verrast met tekst op verjaardagskaarten of andere gelegenheden, zoals jubilea, feestdagen en (bedrijfs)feesten waar je uitnodigingen voor schrijft. Professioneel kalligrafie leren Kan kalligrafie ook meer zijn dan alleen ontspanning? Jazeker, zo leer je tijdens de cursus hoe je kalligrafie beroepsmatig inzet, bijvoorbeeld voor het maken van advertenties, reclameborden of het ontwikkelen van huisstijlen en unieke logo?s. Persoonlijke begeleiding Een ervaren docent begeleidt je stap voor stap bij de lessen. Je bepaalt zelf het tempo van de cursus en je stuurt het huiswerk naar de docent. Dit doe je wanneer dat jou het beste uitkomt. Je kunt tot drie jaar na de start van de cursus Kalligrafie huiswerk insturen en feedback ontvangen. Zo heb je alle rust om de hobby uit te oefenen en misschien wel beroepsmatig verder te gaan met je kalligrafie. Kalligrafie starterspakket Bij de cursus Kalligrafie ontvang je een uitgebreid starterspakket met daarin: hoogwaardige kalligrafeerpennen; kalligrafie-inkt; schriften en potloden. Het starterspakket is voor zowel links- als rechtshandige mensen beschikbaar.

Categorie: Hobbycursussen|Schrijven

Prijs:  189 EUR (maandelijks 11.85 EUR)

Studieduur: 16 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.