Journalistiek (24.95€/ maand)

Journalistiek

Journalistiek studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Journalistiek: details

Omschrijving: Volg je graag van dichtbij het nieuws? Kies de cursus Journalistiek Droom je van een job als journalist, verslaggever of redacteur en wil je je kennis bijspijkeren? De praktijkgerichte cursus Journalistiek legt de perfecte basis voor een uitdagende journalistieke carrière. Wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe? Dat zijn de magische vragen waar journalisten mee werken. Nieuws is altijd en overal om ons heen. Via kranten, tijdschriften, internet, radio en tv laten journalisten ons weten wat er in de wereld speelt. Van lokaal nieuws tot internationale conflicten en van roddels uit de filmwereld tot serieuze economische ontwikkelingen, alles is nieuws. Complete cursus Wil je elke dag van dichtbij het nieuws volgen? Regionaal, nationaal of internationaal? Dan is de cursus Journalistiek op je lijf geschreven. Je leert de vaardigheden voor een uitdagend en inspirerend beroep. Beginnend of ervaren De cursus Journalistiek is afgestemd op de meest recente ontwikkelingen in het journalistieke vakgebied. De lesstof is geschikt voor beginnende journalisten, maar ook voor mensen die al langer werken voor bijvoorbeeld een dagblad, regionale tv-zender of lokale krant. Nieuwsberichten schrijven, reportages maken en werken bij een krant, magazine of website: een journalist is van alle markten thuis en kan zo objectief mogelijk verslag doen van gebeurtenissen en ontwikkelingen. Alle journalistieke vaardigheden Dankzij de praktijkgerichte aanpak krijg je de journalistieke vaardigheden snel in de vingers. Je vergaart bovendien een goede dosis kennis. Na afloop van de cursus Journalistiek heb je voldoende bagage om je weg te vinden in de brede journalistieke wereld.

Categorie: Beroepsopleidingen|Communicatie

Prijs:  299 EUR (maandelijks 24.95 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.