“Interim Management” ( 468.9EUR)

"Interim Management"

“Interim Management” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Interim Management”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Interim Management biedt je een uitgebreide kennis van alles waar een interim manager mee te maken kan krijgen. Zo ben je optimaal voorbereid en kun jij straks succesvol aan de slag als interim manager. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: De interim manager Je maakt kennis met het vakgebied van de interim manager. Dat is niet alleen veelzijdig, maar vraagt ook veel van de interim manager zelf: zijn gedrag en motivatie, het onderhoud van de kennis en groei in de verschillende competenties.   Organisatie Je maakt kennis met het managen van een organisatie, en verdiept je in de verschillende aspecten die je hierin kunt tegenkomen. Je bekijkt de missie en visie van een organisatie, en verdiept je in het gedrag en de cultuur van organisaties.    Leidinggeven Een andere belangrijke competentie voor interim managers is leidinggeven. Je leert hoe je op verschillende manieren leiding kunt geven, en welke vorm het beste in welke situatie past.   Coaching Naast leidinggeven is ook coaching een vaardigheid die de interim manager veel gebruikt. Je leert hoe je verschillende mensen binnen een organisatie kunt coachen.   Intervisie Door middel van intervisie leren mensen van elkaars ervaringen en wordt kennis binnen de groep gedeeld. Je leert hoe je intervisie kunt opzetten en kunt gebruiken om kennis en vaardigheden in te bedden in de organisatie.   Rapporteren Natuurlijk verwacht je opdrachtgever van je dat je kunt rapporteren over de voortgang van je opdracht. En misschien heb je ook rapportages nodig om inzicht te krijgen in de situatie van een bedrijf. Je leert op een heldere, overzichtelijke manier rapporteren en je rapportages te presenteren.   Financieel management Je maakt kennis met de verschillende onderdelen van het financieel management, en leert deze in te zetten voor de opdrachten die je voor bedrijven uitvoert.   Projectmanagement Je maakt kennis met de basis van projectmanagement, en leert hoe je een project op een gestructureerde manier uit kunt voeren.   Project- en portfoliomanagement Je maakt kennis met het geheel van projecten en veranderingen in een organisatie en leert meer over de samenhang van verschillende projecten in het projectenportfolio.   Programma-management Je leert hoe je een reeks projecten beheert in een programmastructuur, en hoe je ervoor zorgt dat het programma op een gestructureerde manier wordt uitgevoerd.   Organisatie-volwassenheid Je maakt kennis met de verschillende vormen van volwassenheid die een organisatie kan hebben, en je leert hoe je deze in de dagelijkse praktijk kunt herkennen en gebruiken bij het opstellen van de juiste aanpak.   Verandermanagement Je maakt kennis met het verandermanagement, en leert met welke zaken je rekening moet houden als je in een organisatie een verandering wilt doorvoeren. ”

Prijs: 468.9 EUR

Categorie: “Management”

Studieduur: 12 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.