Interieurstylist (37.35€/ maand)

Interieurstylist

Interieurstylist studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Interieurstylist: details

Omschrijving: Tover Iedere ruimte om tot een smaakvol en functioneel geheel met de opleiding InterieurstylistDroom jij van een carriè re als interieurstylist? Of wil jij jouw kennis over interieur en inrichting vergroten? Dan is de opleiding Interieurstylisté cht iets voor jou! Leer alle ins en outs over het smaakvol inrichten van woningen en ruimtes, om zo jouw klanten een passend en professioneel interieuradvies te geven. Werkveld Ambieer jij een carriè re in de interieurbranche of wil je voor jezelf beginnen? Maak dan nú werk van jouw passie met de cursus Interieurstyling. Als interieurstylist kun je aan de slag bij allerlei soorten bedrijven, van een woonwinkel tot een groot bedrijf in projectinrichting, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen. Als interieurstylist ga jij aan de slag met de wensen en behoeften van de klant en weet jij iedere ruimte om te toveren tot een passend en trendy geheel. Tijdens de opleiding Interieurstylist ga je niet alleen aan de slag met het inrichten van woningen, je leert bijvoorbeeld ook hoe je een hotel en kantoorruimte stijlvol en functioneel inricht. Hierdoor leer je hoe je zowel consumenten als bedrijven kunt voorzien van een passend interieuradvies. Styling Om aan de slag te kunnen als interieurstylist heb je kennis nodig van diverse onderwerpen. Tijdens de opleiding Interieurstylist begin je bij de basis. Je doet allereerst algemene kennis op over het vak interieurstyling en gaat vervolgens steeds dieper in op onderwerpen zoals vloeren, verf, verlichting, raambekleding enzovoorts.

Met behulp van de theorie ga je vervolgens zelf aan de slag met diverse creatieve opdrachten, waardoor jij jouw vaardigheden als interieurstylist kunt ontwikkelen.

Praktijkgericht Om jouw klanten interieuradvies te geven en een stylingplan te kunnen voorleggen heb je als interieurstylist praktische vaardigheden nodig. Tijdens de cursus Interieurstyling ga je dan ook aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten, zoals het maken van moodboards, een stylingplan, plattegronden, jouw eigen portfolio enzovoorts. Adviseren Tijdens de opleiding Interieurstylist leer je hoe je op basis van de wensen en behoeften van jouw klant een passend interieuradvies geeft. Bij dit advies neem je alle aspecten van het interieur mee, zoals vloerbekleding, raambekleding, verlichting, meubelstoffen en natuurlijk ook het budget van jouw klant.

Op basis van jouw advies wordt iedere ruimte omgetoverd tot een stijlvol en functioneel geheel, met als gevolg, een tevreden klant! Voor wie?

De opleiding Interieurstylist geschikt voor iedereen die meer wil weten over interieurstyling of aan de slag wilt als interieurstylist.

Na afronding van de opleiding Interieurstylist kun jij op basis van de wensen en behoeften van jouw klanten iedere ruimte stijlvol, trendyé n functioneel inrichten.

Categorie: Beroepsopleidingen|Huis en tuin

Prijs:  224.1  (maandelijks 37.35 )

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.