“Interieurstylist” ( 249EUR)

"Interieurstylist"

“Interieurstylist” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Interieurstylist”: details

Omschrijving: “Het vak van interieurstylist gaat veel verder dan een kamer verfraaien met wat nieuwe kussens, het verschuiven van de bank en een andere vloer of behang. Je houdt je namelijk bezig met een passende ruimtelijke indeling. Speelt in op continu veranderende trends, collecties, thema?s, kleuren, materialen en stijlen. Het is de uitdaging om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Dat houdt veel meer in dan alleen het lezen van een interieurblad. Het is een combinatie van beurzen bezoeken, netwerken, informatie verzamelen en daarmee je gevoel voor stijl blijven ontwikkelen. Daarbij leer je ook hoe je opdrachtgevers tegemoet treedt en op juiste wijze adviseert zonder daarbij hun wensen uit het oog te verliezen. Dankzij de professionele begeleiding tijdens deze erkende thuisstudie interieurstyling krijg je een solide basis onder de knie van dit dynamische en inspirerende vak.” “” “”

Prijs: 249 EUR

Categorie: “Eigen zaak ,Makelaardij & Wonen ,Creativiteit”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.