Imago Stylist (66.5€/ maand)

Imago Stylist

Imago Stylist studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Imago Stylist: details

Omschrijving: Ondernemen met gevoel voor mode en stijl? Word zelfstandig imagostylist(e) Houd je van mooie kleding en heb je gevoel voor stijl? Vragen je vrienden je bij een sollicitatiegesprek of een date vaak om stijladvies? Dan is de Imago Stylist(e) opleiding?geknipt? voor jou. Binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandig imagostylist(e). Als imagostylist(e) adviseer je klanten als de beste over stijl, kleding en uiterlijk. Ook zorg je ervoor dat zij goed voor de dag komen. In de opleiding Imago Stylist(e) leer je meer over het ondernemerschap en hoe je geld verdient met wat je interessant vindtén ontdek je waar je goed in bent. Stijl, make-up en kleur Het vak van imagostylist(e) is zeer breed. Sommige klanten hebben alleen stijladvies nodig. Anderen zijn op zoek naar een partner en hebben weinig zelfvertrouwen vanwege hun uiterlijk. Je helpt hen om weer in zichzelf te geloven. In de cursus Imago Stylist(e) leer je aan de hand van verschillende onderwerpen de fijne kneepjes van het stylistenvak. Je krijgt onder meer antwoord op de volgende vragen: Wat doet een imago stylist? Hoe doorgrond ik de klant? Wat zijn de sterke en zwakke punten van de klant? Kleding, mode en trends Tijdens de opleiding krijg je praktische informatie over kledingstijlen, stoffen en design, mode en trends. Je leert hoe je de sterke kanten van een klant benadrukt met de juiste kleding en stijlkeuze. Efficiënt shoppen Je kent de functie van accessoires, weet hoe je een bestaande garderobe beoordeelt, hoe je het meest efficiënt shopt en hoe je het zelfvertrouwen van je klant opkrikt. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  399 EUR (maandelijks 66.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.