Illustratief Tekenen (49.8€/ maand)

Illustratief Tekenen

Illustratief Tekenen studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Illustratief Tekenen: details

Omschrijving: Breng je ideeën in beeld met de cursus Illustratief Tekenen Je kent het wel: je schrijft of leest een verhaal, maar er ontbreekt nog iets. Een beeld. Iets dat niet te vangen is in een foto of met woorden. Maar misschien kun je zelf dat beeld creëren? In de cursus Illustratief Tekenen leer je hoe je dat doet. De cursus Illustratief Tekenen helpt je zoeken naar beeldende oplossingen waarmee je verhalen verrijkt. Stapsgewijs leer je ideeën omzetten naar tekeningen die een verhaal (of delen van een verhaal) perfect illustreren. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en dat geldt zeker voor illustraties. Of je nu beroepsmatig teksten van illustraties wilt voorzien of hobbymatig verder wilt met illustreren: de cursus is een goede eerste stap. In vijf maanden tijd kun je al illustraties maken die naadloos aansluiten bij de inhoud van publicaties en in veel gevallen ook toegevoegde waarde bieden. Illustreren kan vanuit een serieuze invalshoek, maar ook met een knipoog. Grappige illustraties geven een verhaal?hervertelwaarde?. Het ligt eraan waar je voorkeur naar uitgaat. Met een solide basis voor illustratief tekenen kun je alle kanten op. Uiteindelijk is je creativiteit de enige beperking die je hebt.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  249 EUR (maandelijks 49.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.