HRM (Personeelsmanagement) (41.6€/ maand)

HRM (Personeelsmanagement)

HRM (Personeelsmanagement) studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

HRM (Personeelsmanagement): details

Omschrijving: Ontwikkel je tot deskundig HR-adviseur: volg de opleiding HRM Human resource management, het is een mooie naam voor personeelsmanagement. Altijd op zoek naar verbeterkansen. Hoe ga je als personeelsmanager om met menselijk kapitaal? Gemotiveerde mensen zijn de motor van de organisatie. Hoe laat je die motor optimaal draaien? Je leert het tijdens deze HR opleiding. Als HRM-adviseur functioneer je op een relatief hoog niveau binnen het personeelsmanagement. Arbeidsjuridische kennis combineer je met inzicht in menselijke processen. Veel weten over personeel en organisatie Introductieprogramma?s, assessmentprocedures en reorganisaties. Als HRM-medewerker moet je overal behoorlijk wat van weten. En wat dacht je van ziekteverzuim, personeelsinstroom en loopbaanontwikkeling? Met de opleiding HRM op hogeschoolniveau leg je een stevige basis voor je (door)ontwikkeling tot Adviseur HRM. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe stel ik een functieprofiel op? Hoe selecteer ik geschikte kandidaten? Hoe motiveren we de medewerkers? Wat doe ik bij conflicten tussen een medewerker en de manager? Wat komt er kijken bij een ontslagprocedure? Analyseren en uitzoeken Ook maak je kennis met veel voorkomende personeelsvraagstukken. Je leert hoe je een probleem analyseert aan de hand van een methode. Nadat je deze HRM-opleiding heb afgerond, ben je een waardevolle gesprekspartner voor het management. En ook voor de directie ben je een betrouwbare partner als het gaat om personeels- en talentenbeleid. Attest Je haalt je attest al binnen een jaar en hiermee kun je solliciteren op functies als: HRM-beleidsadviseur; Adviseur HRM; HRM-medewerker of personeelsmanager. Hoe maak je optimaal gebruik van de expertise van mensen? Je weet er binnenkort alles over. Solliciteren Geef je loopbaan een boost en ontwikkel je tot allround HR-adviseur. Leer alles wat je moet weten over de menselijke kracht van organisaties met de opleiding HRM op hogeschoolniveau.

Categorie: Beroepsopleidingen|HRM

Prijs:  499 EUR (maandelijks 41.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.