Horecamedewerker (41.50€/ maand)

Horecamedewerker

Horecamedewerker studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Horecamedewerker: details

Omschrijving: Professioneel aan de slag met de cursus Horecamedewerker Droom je van een job in de horeca? Of werk je al in de horecasector, maar wil je je kennis en vaardigheden opfrissen en uitbreiden? De cursus Horecamedewerker belicht alle aspecten van dit dynamische vak. Werken in de horeca is uitdagend, maar niet altijd eenvoudig. Een goede horecamedewerker onderscheidt zich door vlotte communicatie, correcte omgang met gasten en collega’sén kennis van dranken. Wil je je bestaande kennis en vaardigheden op dit vlak verbeteren? Dan is de cursus Horecamedewerker een goede keuze. Gastvrije ontvangst De cursus helpt je een goede en professionele gastheer of gastvrouw worden. Je leert over de wetgeving rond alcohol en roken, over de arbeidswet en over HACCP. Je maakt je de basistechnieken en vaktermen eigen en je vergroot je drankenkennis. In de horeca is het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Daarom is er in de cursus veel aandacht voor communicatie. Je leert hoe je gasten warm ontvangt, professioneel omgaat met klachten en op een doeltreffende manier samenwerkt met collega’s. Gevarieerde opleiding De cursus bestaat uit vier modules: wetgeving en sociale hygiëne; basistechnieken en werkorganisatie; drankenkennis; communicatieve vaardigheden. Vlot aan de slag Zoek je een job in de horeca, dan is de cursus Horecamedewerker een waardevolle aanvulling op je curriculum vitae. Je kunt dan vlot aan de slag in bijvoorbeeld een café, bistro of restaurant. Heb je al horeca-ervaring, maar wil je doorgroeien en verder professionaliseren? Ook dan beleef je veel plezier aan deze veelzijdige opleiding.

Categorie: Beroepsopleidingen|Horeca en evenementen

Prijs:  249.00 EUR (maandelijks 41.50 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.