Hondentrimmen (41.50€/ maand)

Hondentrimmen

Hondentrimmen studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Hondentrimmen: details

Omschrijving: Honden tot in de puntjes verzorgen? Volg de cursus Hondentrimmen Hondentrimmen is allesbehalve hondenwerk. Sterker nog, er zijn mensen die het trimmen van honden beschouwen als een hobby. Een hobby waarbij je de trouwe viervoeter de aandacht geeft die hij of zij verdient. Tijdens de opleiding Hondentrimmer leer je meer dan alleen haren knippen en de hond verzorgen. Zo controleer je ook de gezondheid van honden. De nadruk ligt wel op trimmen en het behandelen van de vacht. Je leert alles over modelleertechnieken voor honden en je krijgt de kennis en vaardigheden om de dieren goed te verzorgen. Alles rond verzorgen Van de anatomie van de hond tot praktische kennis van de rassen, huid- en vachtkenmerken, hygiëne en de lichaamstaal van honden: in de opleiding hondentrimmer komen vrijwel alle aspecten aan bod rond de verzorging van honden. Trimmen is de belangrijkste activiteit die je leert. Je past verschillende trimtechnieken toe en je maakt hondenvachten klitvrij zodat huidirritaties en bewegingsproblemen voorkomen worden. In slechts zes maanden tijd weet je alles over hondentrimmen, beschik je over de vereiste vaardigheden en weet je vrijwel alles over de verzorging van honden. Verantwoordelijkheid Bij zorgen over de gezondheid van een hond kun je indien nodig een verwijzing naar de dierenarts adviseren. De cursus Hondentrimmen is meer dan alleen knippen. Het is de ideale cursus voor liefhebbers van honden die goed voor hen willen zorgen. Volg de opleiding hondentrimmer en geef honden de aandacht die ze verdienen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Dierenverzorging

Prijs:  249.00 EUR (maandelijks 41.50 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.