Hoger Management (47.45€/ maand)

Hoger Management

Hoger Management studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Hoger Management: details

Omschrijving: Doorgroeien of de grote sprong wagen? Volg de cursus Hoger Management Managen is een werkwoord. Het is een vak apart. Als manager in het hoger kader moet je ook van diverse markten thuis zijn. Volg de cursus Hoger Management en je weet wat nodig is om als manager op de juiste wijze leiding te geven. Je bent als manager nauw betrokken bij zowel de kerntaken van je afdeling als bij andere zaken die zich voordoen in je team van kennisspecialisten. Je bent volledig op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt. Voorbereiden op je nieuwe rol Met de opleiding Hoger Management op hogeschoolniveau stoom je jezelf klaar voor een nieuwe leidinggevende rol en dat in een jaar tijd. Als bonus kan je een NHA-instituutsdiploma behalen. Raad van Bestuur, CEO, directie en OR; in de cursus ga je aan de slag met organogrammen. Je kunt binnenkort exact de functies en de verschillen tussen deze organen duiden. Onderzoeken Ook leer je aan de hand van een bekend sterkte-zwaktemodel (SWOT) hoe je de kracht en de achilleshiel van je afdeling of bedrijf in kaart brengt. En strategische variabelen, ontwerp- en stuurvariabelen? Na je cursus weet je er alles over. Afdeling aansturen Leiding geven aan mensen is een wezenlijk onderdeel van je werk als manager. In de cursus Hoger Management maak je kennis met leiderschapsstijlen en motivatietheorieën. Bij doeltreffend leidinggeven komt een stevige dosis psychologie kijken. Waarom loopt een collega achter op zijn ontwikkelplan? Hij ziet er de laatste tijd ook vrij bleek uit. En waarom lijkt een andere collega haar targets opnieuw niet te halen? In de cursus Hoger Management leer je hoe je kijkt?achter? gedrag. En hoe je zaken kunt bijsturen. Gesprekken en meetings leiden Waar moet je allemaal op letten bij een ontslagprocedure? Hoe voer je functioneringsgesprekken? Ook dat leer je in de cursus Hoger Management. Je ambitie waarmaken Ambieer je een managementfunctie in het hoger kader? Zorg dat je vertrouwd raakt met personeelsbeleid, organisatiekunde en kwaliteitszorg. Volg de opleiding Hoger Management.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  569 EUR (maandelijks 47.45 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.