Hobby

hobby

Hobby of een liefhebberij tijdens je vrije tijd is zeer uiteenlopend en verschillend van persoon tot persoon. Je kan talent hebben voor een nevenactiviteit. Je kan je aansluiten in een club of eventueel privé lessen nemen. Wil je toch liever het heft in eigen handen nemen, dan kan je zelf een online cursus volgen, waar en wanneer je maar wil. Deze cursussen zijn heel eenvoudig. In een mum van tijd heb je je nieuwe hobby onder de knie of in de vingers. Kortom kijk snel verder naar ons online aanbod.

Ga naar Proxis.com voor een overzicht Hobby boeken

Hobby: overzicht online cursussen

  • Heb je altijd al graag gitaar gespeeld, maar kan je in je huidige bezigheden niet voldoende tijd meer vinden? Dan is een cursus op Gitaarles.nl iets voor jou! Speel vandaag nog je eerste nummer en ontvang bovendien een handig akkoordenboek.
  • Leer eenvoudig en snel de allermooiste liedjes spelen op piano. Dat kan via de cursus Piano spelen. Piano spelen is ook helemaal niet moeilijk. Bovendien kan dit volledig op jouw tempo!
  • Wil jij graag gitaar leren spelen, zonder noten te moeten kennen? Via de online gitaarcursus Leer gitaar spelen in 22 lessen ontdek je de geheimen van het gitaar spelen.
  • Wie droomt er tegenwoordig nu niet van een zangcarrière. Al jouw idolen hebben het jou voorgedaan, dus waarom zou het jou nu niet lukken? Met de Online zangcursus van de onlinemuziekcursus doe je in een mum van tijd je omgeving versteld staan met een prachtig privé concert.
  • Schrijf je eigen wereldhit met de Singer Song Writer Cursus en maak je droom waar.
  • Word een echte kunstenaar. Tips en tricks en interessante weetjes zijn nog maar een stukje van wat jij zal leren in de videolessen van Leer schilderen met olieverf. De ervaringen van cursisten leert dat het een echte aanrader is als je graag wil leren schilderen.