“Herborist” ( 179EUR)

"Herborist"

“Herborist” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Herborist”: details

Omschrijving: “Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om zelf kruiden te zoeken, plukken en verwerken als hulpmiddel bij allerlei gezondheidskwaaltjes. Tegenwoordig wint het werken met verse kruiden als geneeskrachtige ondersteuning of in de keuken weer aan terrein. Gelukkig! Want tuin, berm, veld, en bos herbergen een grote natuurlijke drogisterij. Wanneer jij je met deze opleiding herborist verdiept in de hedendaagse herborist, ook wel kruidendeskundige genoemd, ontdek je een veelzijdigheid aan planten en kruiden die de gezondheid bevorderen. Deze planten kunnen worden verwerkt tot allerlei middelen zoals zalven, tincturen, hoestsiropen, thee, maar ook een bijdrage leveren aan smaakvolle gerechten. De middelen die je als herborist vervaardigt kunnen worden ingezet om te genezen of als preventief- en gezondheid bevorderend middel.” “” “”

Prijs: 179 EUR

Categorie: “Dieren & Planten”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.