Hebreeuws (52.40€/ maand)

Hebreeuws

Hebreeuws studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Hebreeuws: details

Omschrijving: Meer leren over de taal van de Bijbel? Volg de cursus Hebreeuws Hebreeuws is in meerdere opzichten een boeiende taal. Het is een van de oudste talen en het grootste deel van de Bijbel is in het Hebreeuws geschreven. De cursus Hebreeuws is meer dan alleen een taalcursus. De Hebreeuwse taal is ongeveer 3.000 jaar geleden ontstaan in Israël. Het is de taal van de Bijbel en van prachtige poëzie en literatuur. Ook in Joodse gemeenschappen buiten Israël geven mensen les in deze taal. Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd, is de hedendaagse taal in Israël. Uitspraak oefenen De cursus Hebreeuws leert je het moderne Hebreeuws. De uitgebreide cursus begint met het luisteren naar Hebreeuwse woorden en vervolgens oefen je de uitspraak hiervan. Daarna leer je de taal stap voor stap lezen en schrijven. De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Woordenschat In de cursus Hebreeuws leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversaties, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een uitgebreide woordenschat. Van rechts naar links Wil je kennismaken met vreemde tekens? Of zelf ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start vandaag nog met Hebreeuws leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.