Handletteren (49.8€/ maand)

Handletteren

Handletteren studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Handletteren: details

Omschrijving: Handlettering: Creatief met sierletters! Wil jij labels of kaartjes van mooie sierletters voorzien? Geef jij ruimtes een unieke touch met wanddecoratie, voorzien van mooi geschreven quotes? Of wil je graag eens een unieke wenskaart met handlettering sturen, in plaats van een gekochte kaart? Met de cursus Handlettering van NHA leer jij hoe je deze kunstzinnige vorm van schrijven onder de knie krijgt. Handlettering is echt een trend. Het is niet hetzelfde als kalligrafie: bij kalligrafie schrijf je de letters en bij handletteren teken je de letters. Daarnaast voorzie je je handlettering-kunstwerk ook nog vaak van kleine tekeningtjes, oftewel doodles. Je speelt met kleuren, vormen en lettertypes, en zorgt ervoor dat je woorden en zinnen visueel tot leven komen. Je kunt je creativiteit dus volledig aanspreken wanneer je met deze hobby aan de slag gaat! Geschikt voor iedereen! De cursus Handletteren van NHA is geschikt voor iedereen die graag met deze hobby aan de slag wil. Je hoeft geen enkele voorkennis of vooropleiding te hebben. De cursus start bij de basis, met natekenen, en vervolgens ga je steeds meer je eigen creativiteit gebruiken. Niet alleen het tekenen van letters komt aan bod: je gaat ook zorgen voor de aankleding van je handettering middels kadertjes, banners, tekeningetjes en meer. Handlettering als hobby, of maak jij er je beroep van? Deze cursus van NHA is een praktische hobbycursus. Maar je kunt er uiteraard ook beroepsmatig iets mee doen. Werk je bijvoorbeeld in een café of restaurant en wil jij de dagelijkse specialiteiten mooi onder de aandacht brengen? Of ben je grafisch designer en wil je je eigen lettertypes gebruiken in designs voor klanten? Er zijn talloze toepassingen te bedenken voor handlettering. Unieke kunstwerken van jouw hand Met welk doel jij de cursus handletteren ook volgt, na afronding van de cursus zul jij in staat zijn de mooiste creatieve werkjes te maken. Van unieke verjaardagskaarten tot productlabels en van houten dienbladen tot krijtborden: overal kun jij je creatieve stempel drukken middels een schitterende tekst. Handletteren doe je zo: Benieuwd wat je precies leert in de cursus? In de onderstaande video kun jij zien hoe een handlettering kunstwerk tot stand komt.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  249 EUR (maandelijks 49.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.