Handboek Externe Verslaggeving 2018 (91.26 EUR)

Handboek Externe Verslaggeving 2018

Handboek Externe Verslaggeving 2018 behoort tot de categorie Managementboeken van Wolters Kluwer Nederland. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken vertellen ons stuk voor stuk hoe we beter kunnen presteren. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Handboek Externe Verslaggeving 2018: meer details

Beschrijving: Houdt u zich bezig met financiële verslaggeving volgens NL GAAP? Dan is dit de uitgave die u zoekt. De titel biedt een praktische handreiking voor het correct toepassen van de regelgeving. Alle belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen komen aan bod. Zo komt u met gemak de werkdag door. Financiële verslaggeving gaat gepaard met vele regeltjes en richtlijnen, die ook nog eens continu veranderen. Logisch dat u deze niet allemaal kunt onthouden. Gelukkig hoeft dit ook niet. In Handboek Externe Verslaggeving 2018 vindt u alle informatie die u moet weten om NL GAAP correct toe te passen. Onder NL GAAP verstaan we de Nederlandse wettelijke voorschriften en jurisprudentie inzake verslaggeving tezamen met de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze titel biedt u praktisch houvast om gemakkelijk de werkdag door te komen. In kort bestek worden alle belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening volgens NL GAAP verhelderd. Dit handboek helpt u om de correcte toepassing van NL GAAP vlug onder de knie te krijgen. Ieder hoofdstuk behandelt een specifiek onderwerp, aangevuld met sprekende voorbeelden. En hoewel deze uitgave niet primair gericht is op IFRS, verhelderen de auteurs na ieder hoofdstuk de verschillen tussen deze twee standaarden voor verslaggeving. De titel staat volop stil bij vrijstellingen voor middelgrote en kleine rechtspersonen. Ook is er een apart hoofdstuk gewijd aan de verslaggeving voor micropersonen, een categorie die met haar recente introductie voor een hoop vragen heeft gezorgd. Voor de volledigheid van deze bundel vindt u de relevante wetteksten en besluiten als bijlage toegevoegd.

Uitgeverij: Wolters Kluwer Nederland

Categorie: eBooks

Thema: Managementboeken

Leveringskosten: 0.00

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 91.26 EUR (in plaats van 91.26 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.