Haken (59.8€/ maand)

Haken

Haken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Haken: details

Omschrijving: Haken voor beginners met NHA Mooie gehaakte sjaals, trendy woonaccessoires zoals kussentjes en schattige knuffels? Tegenwoordig vind je overal mooie en unieke gehaakte producten. Haken is namelijk een ontzettend populaire creatieve hobby. Met een speciale haaknaald en mooie, dikke garens breng je jouw creatieve ideeën tot leven. Bij NHA volg je gemakkelijk vanuit thuis een cursus Haken! In deze thuiscursus start je bij de basis. Binnen de kortste keren voorzie jij jezelf en je vrienden van mooie gehaakte producten. Iedereen kan haken Omdat deze cursus Haken voor beginners is, heb je geen enkele voorkennis nodig. Je leert je creatieve vaardigheden tijdens de cursus ontwikkelen. Iedereen kan leren haken! Je start met de basissteek en werkt zo langzaam richting de wat uitdagendere steken. Uiteindelijk leer je zelfs een complete knuffel haken. De cursus Haken van NHA is voorzien van videomateriaal en foto?s. In deze video?s en foto?s worden de technieken stap voor stap uitgelegd, waardoor je deze gemakkelijk eigen kunt maken. Inclusief handig startpakket Wanneer je kiest om te leren haken via NHA, dan hoef je niet naar de winkel om benodigdheden aan te schaffen. De cursus wordt namelijk compleet geleverd met een materialenpakket. In dit pakket vind je alles om de gehele cursus met succes te kunnen afronden, met onder andere haaknaalden, garen en een giraf knuffel haaksetje. Leren haken onder begeleiding van docent Je leert pasécht goed haken wanneer je je werk door een professional laat beoordelen. Dit geven we jou dan ook. De cursus haken voor beginners is namelijk inclusief hulp van een docent. Dit betekent dat je een docent krijgt toegewezen waar je foto?s van je haakwerken naartoe stuurt. Je docent zal jouw werk van feedback en een cijfer voorzien. Dit leer je in de cursus! Benieuwd wat je onder andere gaat leren in de cursus Haken voor beginners? Bekijk de onderstaande video.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  299 EUR (maandelijks 59.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.